Rejestracja nie jest zła, Rustle dziś Was Wita
Rejestracja nie jest zła, Rustle dziś Was Wita
Hejka.. Od jakiegoś czasu planowałem robić wietrzenie magazynów - szarych komórek. Doszedłem do wniosku aby poszukać czegoś innego, świeżych myśli, nowych tematów.
Natrafiłem na to forum. Już nie jestem taki fircyk, młody duch, mlodzieniszek. Dowód osobisty nie kłamie jeśli chodzi o datę urodzenia jak i wiek syna który już wzrostem przerasta ojca powoli.
Choć dusza ma twórcza, stan i pamięć wybiórcza.
Czasem dziecko w ciele dorosłego faceta
Piszę i rysuje do szuflady czy kotleta.
Co lepsze kąski umieszczam na autorskim blogu.
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem tableta graficznego który całkiem mnie pochłonął.
Nik mój pochodzi od słowa angielskiego.
Natrafiłem na to forum. Już nie jestem taki fircyk, młody duch, mlodzieniszek. Dowód osobisty nie kłamie jeśli chodzi o datę urodzenia jak i wiek syna który już wzrostem przerasta ojca powoli.
Choć dusza ma twórcza, stan i pamięć wybiórcza.
Czasem dziecko w ciele dorosłego faceta
Piszę i rysuje do szuflady czy kotleta.
Co lepsze kąski umieszczam na autorskim blogu.
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem tableta graficznego który całkiem mnie pochłonął.
Nik mój pochodzi od słowa angielskiego.
Re: Rejestracja nie jest zła, Rustle dziś Was Wita
To widzę, że mamy podobne zainteresowania.

Witaj!
Fallen, fallen is Babylon
Re: Rejestracja nie jest zła, Rustle Wita
Kluskowa? Długo już masz tablet, i idzie Ci jakoś rysowanie. Pochwal się jakaś ilustracja czy rysunkiem. Wtedy będę wiedział na którym szczeblu jestem i ile mam jeszcze przedemna do pokonania. Aby ci dorównać (a może przeskoczyć

Re: Rejestracja nie jest zła, Rustle Wita
Pierwszy tablet kupiłam w 2007, ale dość długo przeleżał, bo nie mogłam się do niego przekonać. Potem się przekonałam i miałam ich kilka w ciągu lat. Teraz od dwóch lat mam ekranowy. Twórczością się nie chwalę, bo nie ma czym.

Pozdrawiam.
Witam, witam.
Kolejny artysta nam dołączył
Kolejny artysta nam dołączył

Kluskowa nie bądź taka skromna, bo ja byle co nie wieszam po ścianach a twoje dzieło wisi na mojej ścianie.
Trochę będzie wisieć aż kiedyś moje prawnuki sprzedają i kupią sobie jakąś wyspę na Pacyfiku
Trochę będzie wisieć aż kiedyś moje prawnuki sprzedają i kupią sobie jakąś wyspę na Pacyfiku
Oj tam oj tam.

Widziałam rysunki naszego nowego forumowicza i po prostu rysujemy w zupełnie innych stylach.

- KingArthur
- Zaprzyjaźnieni
Siemanko i miłego pisania.
"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.