Rzadko, bo rzadko, ale czasem zdarza się, że ktoś pyta mnie o możliwość usunięcia swojego konta i postów z forum.
- Każdy z użytkowników, jeśli ma taką potrzebę (nie wnikam w powody) może usunąć z forum swoje konto, wraz ze wszystkimi swoimi postami - nikt tutaj nie ma kija w d... i szanujemy taką potrzebę i decyzję
- W celu usunięcia konta należy skontaktować się przez prywatną wiadomość z Andwerem lub ze mną (ja jestem na forum częściej, więc szybciej odbiorę wiadomości) i po prostu napisać, że chce się skasować swoje konto
Forum nie ma możliwości usunięcia konta przez samego użytkownika, ale my z Andwerem możemy to jak najbardziej zrobić.
Jakkolwiek mam nadzieję, że każdy z Was czuje się tutaj dobrze i nie ma potrzeby kasowania konta.

---
Od niedawna na forum posty można edytować tylko do godziny po wysłaniu - jest to zabezpieczenie przed osobami, które notorycznie edytowały swoje posty na kropki czy emotki, wprowadzając chaos na forum.
Nikt tutaj nie zabrania użytkownikowi usunięcia wszystkich swoich postów.
Andwer i ja rozumiemy że każdy ma gorszy czas i niekoniecznie chce potem patrzeć na to, co wtedy napisał (albo żeby inni ludzie to czytali), ale: zamiast bawić się w edytowanie postów na kropki czy emotki, po prostu napiszcie pw do Andwera lub do mnie (żadne z nas nie gryzie) i poinformujcie, że chcecie, abyśmy usunęli wasze posty - zrobimy to bez żadnego problemu i zbędnych pytań.
Dziękujemy.