Zakup który mnie ostatnio zadowolił
Re: Zakup który mnie ostatnio zadowolił
A ja z kolei zrobiłam sobie już prezent świąteczny - kredki pastelowe i bloki do pasteli. Mam tylko nadzieję, że wena artystyczna jeszcze do mnie wróci, bo póki co poleciała w Kosmos.
Artblock to niestety częsta przypadłość.

Fallen, fallen is Babylon
- karuna
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: specjalista
Kupiłem babci na święta 3 pak skarpetek (po parze z wełny jaka, wielbłąda i owiec mongolskich). XD
- Stefan
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: Bałwan
Kupiłem TV LG 43NANO753PR
To mój pierwszy tv 4k ale nie będę na nim oglądał telewizji tvn np. bo tvn to telewizja szatana xd
A poważnie to kupiłem go do oglądania filmów np. na amazon prime video (polecam to vod) czy YT
Może nie jest duży bo 43 cale ale mi taki starczy, bo będę go oglądał z około dwóch metrów.
Już nie mogę się doczekać a będzie u mnie w domu w tą sobotę
To mój pierwszy tv 4k ale nie będę na nim oglądał telewizji tvn np. bo tvn to telewizja szatana xd
A poważnie to kupiłem go do oglądania filmów np. na amazon prime video (polecam to vod) czy YT

Może nie jest duży bo 43 cale ale mi taki starczy, bo będę go oglądał z około dwóch metrów.
Już nie mogę się doczekać a będzie u mnie w domu w tą sobotę

Ja też mam LG i też ok tyle samo cali. Jestem z niego zadowolony. Dałem trzy lata temu ok 3tyś zł z ciekawymi funkcjami i zajebistą jakością ekranu. Do nowych telewizorów cały czas dodają nowe funkcje
Przyjemnego oglądania.
Przyjemnego oglądania.
- Stefan
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: Bałwan
Dzięki

Nie dawno kupiłem mamie PHILIPS 32
Jak dla niej to super tv i dla mnie też choć ma tylko a może aż full hd to ten obraz jest naprawdę ostry a służy głównie do oglądania telewizji.
Jest z niego zadowolona wcześniej też miała philipsa ale 24 cale i hd a był już dość stary około 10 lat i już miał zajechaną matrycę.
A tv LG dla mnie pewnie też będzie super Tu pełny opis na stronie producenta

Fajne jest to że można nagrywać na usb, ma bluetooth,4k,wifi a pilot działą jak myszka i można jakimiś funkcjami sterować głosem i zadawać pytania temu tv. Fajne jest to że ma przeglądarkę a i podobno głośniki też dosyć mocne do muzyki i filmów w sam raz

W moim LG też można sterować pilotem jak myszką i do niego mówić, żeby coś szybciej znaleźć w necie lub na youtube
Niedawno tacie kupiłem do sypialni 41 cali Blaupunkt. Dałem za niego ok 1tyś zł i ma w nim wszystko co potrzebuje.
jeszcze wcześniej kupiłem mu TV Panasonic ponad 40 cali do kuchni jego.
Od lat w domu tylko ja kupuję telewizory
Niedawno tacie kupiłem do sypialni 41 cali Blaupunkt. Dałem za niego ok 1tyś zł i ma w nim wszystko co potrzebuje.
jeszcze wcześniej kupiłem mu TV Panasonic ponad 40 cali do kuchni jego.
Od lat w domu tylko ja kupuję telewizory
Fajny telewizor, Stefan.
Miłego użytkowania. 
My z moim jak trochę zaoszczędzimy (albo i na raty, kto wie
) też chcemy kupić jakiś porządny TV no i Xbox Series X. 

My z moim jak trochę zaoszczędzimy (albo i na raty, kto wie

Kupiłam dwa szkicowniki. Już nie mogę się ich doczekać a zwłaszcza momentu, kiedy zacznę w nich rysować.
A ja ostatnio kilka rozdałam, bo mam za dużo.

- KingArthur
- Zaprzyjaźnieni
Gothic Universal Edition będę męczyć pierwszy raz to. Zajebista kwadratowa grafika
No w uj mnie zadowolił przypierdolić 50zł na takie badziewie 

"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
Ale Gothica to Ty szanuj.KingArthur pisze: ↑08 gru 2021, 5:58 Gothic Universal Edition będę męczyć pierwszy raz to. Zajebista kwadratowa grafikaNo w uj mnie zadowolił przypierdolić 50zł na takie badziewie
![]()

- KingArthur
- Zaprzyjaźnieni
Słyszałam dla tego zainstalowałam, zrobię kilka questów i się zobaczyKluskowa pisze: ↑08 gru 2021, 8:44Ale Gothica to Ty szanuj.KingArthur pisze: ↑08 gru 2021, 5:58 Gothic Universal Edition będę męczyć pierwszy raz to. Zajebista kwadratowa grafikaNo w uj mnie zadowolił przypierdolić 50zł na takie badziewie
![]()
Może i po latach wygląda jak kupa, ale to gra legenda. xd

"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.