Dziś czuję się...
- Seyla
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: Rencistka :)
Radosna, bo zamówiłam sobie 4 książki, opaskę na głowę, i wodę toaletową plus Regenerum do rzęs 

Re: Dziś czuję się...
W tej chwili czuję się źle. Czuję gniew z powodu choroby, ile przez nią straciłam i że właściwie przez nią nic w życiu nie osiągnęłam. Chyba trochę pospaceruję. Problemów to nie rozwiąże ale może te negatywne emocje uda mi się choć trochę rozładować.
Strasznie zamulam, nie wiem co jest, może to od pogody bo ciepło. A po południu spałam godzinkę.
Fallen, fallen is Babylon
- Stefan
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: Bałwan
Rano zazwyczaj czuję się dobrze a im później tym gorzej 

Dzisiaj trochę lepiej. Jest mi smutno ale jakoś muszę sobie z tym poradzić. Znów zamierzam uczyć się śmiać się z samej siebie. I w ogóle jakoś inaczej do wszystkiego podchodzić. Życie bywa za krótkie żeby się wszystkim tak przejmować.
Chyba to jednak stan mieszany mam dzisiaj. Trochę dołka trochę hipomanii. Pomysł na życie dobry ale chyba jednak mało realny.
Mimo to będę próbować coś robić w tym kierunku. Poza tym nie wiem czy w ogóle to ma sens bo przy moich problemach nie bardzo się do jakiejkolwiek pracy nadaję. No ale pomarzyć zawsze można.
Dziś czuje się dobrze. Wstałam wcześniej. Ale zapomniałam wziąć wieczornych leków. Wzięłam je teraz. Mam ochotę pobiegać i może to zrobię. Ale najpierw kupię bułki w na szczęście otwartym sklepie dla gap
.

Dzisiaj na razie mam dobry dzień. Co prawda znów robię różne plany na przyszłość ale w sumie nie rezygnuję z tego mojego pomysłu na życie. Gra jest warta świeczki. Uważam, że mam szansę. Łatwo nie będzie, bo to trudny kawałek chleba i jest spora konkurencja w tej dziedzinie ale chcę spróbować. Póki co będę się do tego przygotowywać i ćwiczyć odpowiednie umiejętności, które należy wyszlifować.
Gorzej, że choroba trochę mi przeszkadza - mam spore problemy z koncentracją i są momenty w których niewiele jestem w stanie cokolwiek zrobić - ale cóż, muszę nauczyć się jakoś sobie z tym radzić i wykorzystywać te lepsze momenty.
Gorzej, że choroba trochę mi przeszkadza - mam spore problemy z koncentracją i są momenty w których niewiele jestem w stanie cokolwiek zrobić - ale cóż, muszę nauczyć się jakoś sobie z tym radzić i wykorzystywać te lepsze momenty.
- Stefan
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: Bałwan
Lepiej niż ostatnio 

Przez moment dopadło mnie jakieś zwątpienie i złe wizje przyszłości, ale położyłam się na dłuższą chwilę i już jest chyba ok.
Fallen, fallen is Babylon
Póki co czuję się dobrze ale wczoraj rano też tak było a w ciągu dnia i wieczorem było kiepsko.
Dobrze w miarę. Chcę schudnąć.