Dziś czuję się...
Re: Dziś czuję się...
Tup, zadzwoń do lekarza jak najszybciej i nie daj się. 

Fallen, fallen is Babylon
Nie mam do niego numeru i kontaktu poza poradnią. Tak dla uspokojenia regularnie biorę leki i jeszcze nie odleciałem. Bywały gorsze chwile ,a tu największym problemem jej sen, co tworzy inne problemy negatywne. Fakt zmęczony tym jestem, ale trzeba się jakoś odbudować.
Koniecznie skontaktuj się ze swoim lekarzem @Tup, z tego co piszesz o śnie itd. to może być potrzebny pilny kontakt.
Może zadzwoń do poradni, powiedz o bezsenności? jak się czujesz, może uda im się umówić wcześniejsza wizytę? Sam piszesz ze jesteś na granicy..
Boję się ,że do wizyty każe mi brać 10mg olanzapiny,a ja mam wyjazd i chce być w miarę dobrym stanie. Sen się naprawi i będzie git. Wolę pójść w lepszym stanie do lekarza niż w złym, żeby mi zwiększył leki ,a nie zmienił .Nie mam jakoś zaufania ,to taka loteria .Jak pójdziesz prywatnie zapłacisz łatwiej się dogadać ,a NFZ czasem robią problemy z lekami.
Ja tak funkcjonowałem ,że miałem elastyczne spanie i nic się nie działo. Ja po prostu wiem ,kiedy zwolnić. Ratuje mnie duża świadomość choroby i krytycyzm do niej. Wiem np teraz ,że nie mogę napić się alkoholu i uważać z aktywnością fizyczną. Unikać wszystkiego co może pobudzać. Pić tylko dwie kawy i nie po nocach. Ja dodatkowo jeszcze biorę magnez na uspokojenie. Napisałem na granicy ,bo jakbym przegiął mógłby być kłopot ,ale pilnuje się.
Dzięki dziewczyny za troskę, ale myślę ,że to przetrwam, bo mój stan nie jest krytyczny.
Dzięki dziewczyny za troskę, ale myślę ,że to przetrwam, bo mój stan nie jest krytyczny.
- KingArthur
- Zaprzyjaźnieni
Dobrze, chociaż po pracy trochę zmęczona rannym wstawaniem, jutro mam nockę to sobie pośpie dłużej i pewnie tez pójdę na rower
tymczasem czas odpocząć:-)

"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
- Spokojny80
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: Stróż
Jakoś tak bez sił do życia. Miałam dzisiaj ćwiczyć ale chyba nie dam rady. Może trochę pospaceruję.
Zmęczona, mega zmęczona, rozdrażniona. Popołudniu mam planach jednak zmusić się zrobić trening, to może po nim się poczuje lepiej
a na razie ratuje się kawą..,

Zmęczona, ale pozytywnie (po zwiedzaniu fajnego miejsca). 

Fallen, fallen is Babylon
Póki co jest ok. Odczuwam stan normalny, ani podwyższony, ani obniżony. Jest ok 

Dzień był w sumie ok i sporo dzisiaj zrobiłam, byłam dość aktywna ale miałam też gorsze momenty. Jak zwykle.