- Zaprzyjaźnieni
Espresso89 pisze:Rękami i nogami dołączam się do prośby
Tym bardziej że espresso to rodzaj męski a Ty nie jesteś nim

PS
Myślałem że jesteś facetem dopóki nie przeczytałem w którymś poście że jesteś nią.
Czyściłem kibel u terapeuty, na nie wiele to się zdało.Sam musiałem sobie radzić z brudem.
- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
Emm... no właśnie nie tak do końca, może faktycznie się zdawać iż jest rodzajem męskim ale nie jest w J. polskim (nie wiem jak w innych) ale jest nijaki na potwierdzenie mej tezy(chociaż sama musiałam to dla pewności sprawdzić) ;-P Wikisłownik Ale takie ma właśnie być "nijakie" bezosobowe...
Więc dla mnie spoko bo czasami piszę o sobie w r.żeńskim a czasami w r.męskim choć faktycznie jestem kobietą i nie żaden dzender po prostu czasami tak mam, kiedyś może wam to tutaj przeanalizuję
Więc dla mnie spoko bo czasami piszę o sobie w r.żeńskim a czasami w r.męskim choć faktycznie jestem kobietą i nie żaden dzender po prostu czasami tak mam, kiedyś może wam to tutaj przeanalizuję

"Narysuj mi baranka..."
Re: Płeć
Andwer pisze:W Panelu Administratora tego nie ma. Muszę poszukać w Internecie o tym.
Trzeba chyba zainstalować jakiś osobny dodatek do tego.
https://www.phpbb.com/search/?q=gender tu są różne, ale musisz się wczytać, bo tak na szybko tylko wrzucam linka

We put cameras in the cameras. She'll never suspect.
Wróć do „Zgłoszenia błędów i sprawy techniczne”