Zakup który mnie ostatnio zadowolił
Re: Zakup który mnie ostatnio zadowolił
3 sukienki i marynarka, które kupiła mi mama dzisiaj
Jedną na pewno założę na jakiś egzamin (jest czarna), a jedną na wesele. Ostatnia z sukienek jest biała i wygląda jak sukienka ślubna
Odsłania ramiona i jest koronkowa...
Może jutro wstawię jej zdjęcie (albo mnie w niej, bez twarzy oczywiście).

Może jutro wstawię jej zdjęcie (albo mnie w niej, bez twarzy oczywiście).
A za każdą zapłaciłam (tzn mama) po 19 zł. Otworzyli nowy sklep z gatunku tych 'no name' i chcą przyciągnąć klientów
Kupiłam sobie plecak: https://www.cropp.com/pl/pl/chlopak/kol ... s-rucksack
Wizualnie bardzo fajny, do tego praktyczny, ale oby okazał się wytrzymały. W razie czego reklamacja będzie.
Wizualnie bardzo fajny, do tego praktyczny, ale oby okazał się wytrzymały. W razie czego reklamacja będzie.

We put cameras in the cameras. She'll never suspect.
Fajny plecak Kluskowa 

-
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: Pracownik Ochrony
- Kontakt:
Krokomierz który dostałem na Jmieniny od Mamy.Ustawiłerm norme kroków na dzień na 10 tys i już mam 16 dni passy:-)
Michal 

-
- Zaprzyjaźnieni
- Kontakt:
J tak trzymaj:-)Fasolka pisze:Ja dałem 60 zł z wysyłką z allegroW euro rtv agd prawie stówkę kosztuje z taką powierzchnią i rozmiarem.
Trzy dyszki w kieszeni
Lubię kupować w necie
Michal 

-
- Zaprzyjaźnieni
- Kontakt:
A nie lepiej chodzić do dentysty na NFZ-ja tak chodzę i wtedy masz za darmo:-)Fasolka pisze:Za sam młynek z dostawą dałem nie całą stówkę i mam nadzieję że wytrzyma z rok ? A kawa będzie o wiele lepsza niż taka mielona ze sklepu.blacktea pisze:Nie ma to jak kawa z żarna, świeżutko zmielona. Taka pachnąca. Zazdraszczam
Dawno temu mieliśmy w domu ręczny młynek i pamiętam jaki miała intensywny aromat zaraz po zmieleniu i smak też o wiele lepszy
Wczoraj byłem u dentysty i miałem przeznaczone na ząb 300 zł a zapłaciłem 160 zł więc jeszcze na młynek starczyło, cieszy mnie to
Od dłuższego czasu kupowałem Jacobsa Kronunga mielonego i płaciłem za pół kilo 25 zł.
Dziś kupiłem kawę Tchibo Crema mild ziarnistą i za kilogram dałem 40 zł w promocji w Tesco.
Sprawdzałem w necie cenę tej kawy a zaczyna się od 38 do 70 zł.Różnica duża jak dla mnie.
Michal 

@Spokojny złego cytatu użyłeś 
Apropos NFZ oni np. zrefundują od jedynki do czwórki białą plombę ale nie dopasują jej kolorem do zębów pacjenta więc nie za bardzo to wygląda. Plomby tylko prywatnie

Apropos NFZ oni np. zrefundują od jedynki do czwórki białą plombę ale nie dopasują jej kolorem do zębów pacjenta więc nie za bardzo to wygląda. Plomby tylko prywatnie

Kupiłem na zalando takie buty. Mają być na wiosnę , lato i jesień , bo na zimę mam odpowiednie buty 
Dałem a raczej dam kurierowi za nie 143 zł
Ciekawe czy będą dobre , w sensie rozmiarowo

Dałem a raczej dam kurierowi za nie 143 zł
Ciekawe czy będą dobre , w sensie rozmiarowo

- Załączniki
-
- butyzalando123123.PNG (322.44 KiB) Przejrzano 1572 razy
Oby pasowały.
Ja się nie jeszcze nie odważyłam kupować butów przez internet. 

We put cameras in the cameras. She'll never suspect.
Mysle ze beda pasowac ...... a w razie czego jest jeszcze darmowy zwrot w ciagu 100 dni. We wtorek je bede mial.Kluskowa pisze:Oby pasowały.Ja się nie jeszcze nie odważyłam kupować butów przez internet.
Ps
Na zwrot kasy w razie zwrotu butow maja 14 dni.
Moje motto 
"It is important that everything is important, but if everything is important, then nothing is"...
Moje www:
nafalach.pl - podróż przez ocean radiowych fal

"It is important that everything is important, but if everything is important, then nothing is"...
Moje www:
nafalach.pl - podróż przez ocean radiowych fal
Fajne buty infi i pewnie będzie w nich Ci ciepło 
Też mam coś w ten deseń buty.
Mają grubą podeszwę i są bardzo ciepłe. Teraz będzie chyba czwarty sezon jak je będę nosił.
Nic się nie rozkleja i nic nie pęka

Też mam coś w ten deseń buty.
Mają grubą podeszwę i są bardzo ciepłe. Teraz będzie chyba czwarty sezon jak je będę nosił.
Nic się nie rozkleja i nic nie pęka