Chcę powiedzieć, że...
Re: Chcę powiedzieć, że...
Drugi dzień nie jem obiadu.Zjadłem tylko piernik z kawą na słodko 

Ale tak nie możnaTup pisze:Drugi dzień nie jem obiadu.Zjadłem tylko piernik z kawą na słodko

Przytyjesz prędzej czy później , zmieniając zdrowszy posiłek na rzecz słodkiego

Fasolka zrobiłem sobie frytki na szybkiego 

Siostra chwali moje podejście do dzieci i na nowo ciekawi mnie czy bym sobie poradził jako rodzic. /think/Chociaż z drugiej strony ta opieka sporo mnie kosztowała,tak na codzień mogłoby być dużo ciężej.Może też dawać satysfakcję i zadowolenie,pewnie też sens życia i motywacje.
Ja mam wrażenie po okresie mocnej walki o swoje życie powoli straciłem parę,mam pewny dorobek i ciężej o motywacje,więcej robić niż obecnie.
Jest inaczej i właśnie na tym polega życie,to proces i stare rzeczy co dawały motywacje,nie trwają wiecznie.Może potrzebuje nowego kierunku w życiu,pewnych zmian
A obecnie trochę trwam w pewnym zawieszeniu 
Ja mam wrażenie po okresie mocnej walki o swoje życie powoli straciłem parę,mam pewny dorobek i ciężej o motywacje,więcej robić niż obecnie.
Jest inaczej i właśnie na tym polega życie,to proces i stare rzeczy co dawały motywacje,nie trwają wiecznie.Może potrzebuje nowego kierunku w życiu,pewnych zmian

- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
focus on music,
focus on her,
you hear her?
don't stay there...
focus on her,
you hear her?
don't stay there...
"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
-
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: Pracownik administracyjno - biurowy
Wczoraj dostałam tak silnego lęku, że musiałam wziąć kolejną tabletkę pregabaliny i ketrel żeby się uspokoić.
W poniedziałek dzwonię do poradni i poproszę o teleporade
W poniedziałek dzwonię do poradni i poproszę o teleporade

Oj, ja się dobrze dziś czuję:)
-
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: Pracownik Ochrony
- Kontakt:
Zrobiłem sobie o ósmej poranny spacer w lesie.Była mgła ale było fajnie.Zrobiłem 10 tys kroków,czyli normę dzienną.Mam już trzydzieści dwa dni passy.Pozdrawiam serdecznie Wszystkich 

Michal 

Jadę dziś do ZUS-u dowiedzieć się co w sprawie mojej renty. Nadal wiem tylko tyle że orzecznik mi przyznał. Do 15 miałem zawsze rentę. K..... mać rachunki mam do płacenia
Wczoraj bylem u lekarza i mam ubezpieczenie więc może rentę już przyznali tylko nie wysłali jeszcze papierów. Renta skończyła mi się 31.10.
Sam nie wiem

Sam nie wiem

Dzisiaj miałam mieć wizytę u lekarza orzecznika ZUS. Po godzinie 8:00 dostałam telefon z warszawskiego oddziału ZUS, żeby nie przyjeżdżać, bo wizyta odwołana, a lekarz wystawi orzeczenie zaocznie. I teraz znów poczekam sobie na list.
Natusia, trzymam kciuki żeby to przebiegło pomyślnie. 

We put cameras in the cameras. She'll never suspect.
Mój 600 post.Zrobiłem 6 dni odwyku od forów 

dobry krokTup pisze:Mój 600 post.Zrobiłem 6 dni odwyku od forów

Kapitaniekaruna pisze:dobry krokTup pisze:Mój 600 post.Zrobiłem 6 dni odwyku od forów