Nie dlatego, że lubię mięso, tylko dlatego że chodzę głodna. Więc będę jeść dużo ryb, warzywa, owoców i od czasu do czasu jakieś mięsko

Mój kolega ze szkoły, który ma dwójkę bliźniaków mówi to samo. I chyba każdy rodzic też...Tup pisze:Nie wiem czy mam właściwe podejście do dzieci,ale czuje,że nie mam tyle energii co one i czasem trochę zamulam
Ten kociak to jeden z obrazków Louisa Waina, który chorował na schizofrenię i malował/rysował takie charakterystyczne kotki. Ustawiłam sobie na awka po prostu dlatego, że mi się podoba twórczość tego artysty no i lubię koty.Espresso89 pisze:Kluskowa-Nowy Avatar widzę, fajny, rudy kociak, a tak szczerze skąd ta zmiana na forum? Sorki za akcje, miałam takie loty że łooo boże, jeszcze mi się głosy czasami odzywają. A kot to czemu akurat rudy?
No myślę właśnie chodzi o to że już potrujnie a to wiesz nie mozna myślę tylko trzeba zrobić.nic pisze:Espresso89: Co do kwestii lekarza musisz sobie odpowiedzieć na pytanie jak długo w obecnym stanie pociągniesz...Decyzja jest twoja. Przemyśl ją dokładnie.
Pozdro.