Chcę powiedzieć, że...
-
- Bywalec
Lepiej 
Re: Chcę powiedzieć, że...
Przespałam dziś chyba 3 h po południu i nie powiem, nawet się z tego cieszę. 

We put cameras in the cameras. She'll never suspect.
Zaskoczyła mnie jedna sytuacja w sklepie.Niefortunnie rozciąłem sobie palca i ciekła mi z niego krew.Poszedłem taki do sklepu zrobić zakupy i młoda sklepikarka w sklepie,sama tak z siebie odpakowała plaster,żebym sobie przykleił
Nic nie policzyła w rachunku za ten plaster
Młodzi ludzie mi się kojarzą z taką postawą braku współczucia,bo kiedyś miałem taką sytuacje,że ja komuś pomogłem mimo,że dużo ludzi wysiadało z autobusu różnych,też dużo młodych i nikt nie zareagował.
To mój tysięczny post.

Młodzi ludzie mi się kojarzą z taką postawą braku współczucia,bo kiedyś miałem taką sytuacje,że ja komuś pomogłem mimo,że dużo ludzi wysiadało z autobusu różnych,też dużo młodych i nikt nie zareagował.
To mój tysięczny post.

Ej Tup, my jeszcze nie jesteśmy tacy starzy.

Gratki!

Nieeeeeeee mam sił na nic 

W środę zrobiłem test na covid. Wynik negatywny. Chcąc jeździć co tydzień do Polski będę musiał co tydzień robić taki test. 

- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
W Austrii tak, są darmowe. Oprócz negatywnego wyniku testu na covid trzeba mieć również Pendler, czyli dokument, że się jedzie do pracy, a nie turystycznie. Trzecim dokumentem jest zgłoszenie, że będzie się przekraczać granicę wtedy i wtedy.
Słowacy i Polacy planują kolejne obostrzenia na granicach. Jednym słowem robi się nieciekawie.

- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
Szczerze Ci powiem ze wedlug mnie to jest właśnie jedna wielka schizofrenia, w kraju ludzie juz sa tak wkurwieni że kolejne miesiące zamknięcia i zaostrzenia skończą się wybuchem ale wojny domowej ...Andwer pisze: ↑22 lut 2021, 22:17W Austrii tak, są darmowe. Oprócz negatywnego wyniku testu na covid trzeba mieć również Pendler, czyli dokument, że się jedzie do pracy, a nie turystycznie. Trzecim dokumentem jest zgłoszenie, że będzie się przekraczać granicę wtedy i wtedy.
Słowacy i Polacy planują kolejne obostrzenia na granicach. Jednym słowem robi się nieciekawie.![]()
"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
Czuję się jak kupa
Ale czy kupa może się czuć ?
Istota w tym że kupa to nie istota, więc nie może się czuć , czuć można kupę ale nie czuć się jak kupa xd
Ale to było suche ...... jak sucha kupa lol

Ale czy kupa może się czuć ?
Istota w tym że kupa to nie istota, więc nie może się czuć , czuć można kupę ale nie czuć się jak kupa xd
Ale to było suche ...... jak sucha kupa lol
- nic
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: Popychadło
Tak sobie myślę, że z punktu widzenia człowieka kał jest zbędnym balastem, ale w oczach muchy wydaje się być "łakomym kąskiem". Nie ma rzeczy, ani istot zbędnych.
Trzymaj się
Trzymaj się

-
- Bywalec
O tym jak ważna jest kupa łatwo się przekonać mając ciężkie zaparcie 

Czasem trochę tak.
W ogóle to czasem czuję, jakbym miała 90 lat, a czasem jak 16...

Kiedyś jesli ktoś użyje słowo kupa w tym kontekście w moim towarzystwie nie omieszkam się w ten sposób to wytlumaczyć. Dobre