Chcę powiedzieć, że...
Re: Chcę powiedzieć, że...
Zaczytałem się w książce tak mnie wciągnęła,że przeczytałem ponad 100stron i jakoś nie mogę spać 

Nie żyje Krzystof Krawczyk:(
[*]
[*]
- karuna
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: nic.
przykro [*]
U mnie w bloku w przeciągu 5 miesięcy zmarło 6 osób [*]
Glucho tutaj !
Cicho tutaj !
Co to bedzie ?
Co to bedzie ?
Cicho tutaj !
Co to bedzie ?
Co to bedzie ?
Zwolniłem się dzisiaj z pracy.Jestem wykończony psychicznie i fizycznie tą robotą.Mam niewiwlką rente ale mam więc posiedze sobie na rencie.

Michal 

Dzieje się w Wiedniu...
Znajomy mi mówi, że mnie nie zarazi covidem bo juz przechodził i ma przeciwciała. Ja mu mówię że wystarczy ze pojedzie metrem dotknie się zarażonego miejsca potem poda mi rękę na powitanie i mnie zarazi.
Znajomy mi mówi, że mnie nie zarazi covidem bo juz przechodził i ma przeciwciała. Ja mu mówię że wystarczy ze pojedzie metrem dotknie się zarażonego miejsca potem poda mi rękę na powitanie i mnie zarazi.
Rzucam palenie,nie wiem jak wytrzymam ale będę walczył,narazie nie palę od godziny,hehe
Michal 

Na kogo padnie ? na tego bęc

Jak na mnie trafi , to trudno się mówi.
Życzę powodzenia

Wspomagasz się czymś ?
Michal 

Moja mama była szczepiona na covid, przez dwa dni bardzo źle się czuła, ale już jest ok. Ja się zapisałam na szczepienie, ale szczerze mówiąc boję się. Nie tego, że Bill Gates mnie zachipuje i będę musiała zakładać foliową czapeczkę
ale skutków ubocznych, które mogą się pokazać. Za parę miesięcy, lat... Przeraża mnie to trochę. 

We put cameras in the cameras. She'll never suspect.
Skutki uboczne które mogą wystąpić to i mnie zniechęcają od zaczipowania, tfu, zaszczepienia(cholerna autokorekta
)
Aktualnie często muszę robić testy na covid. Na granicy jest to wymagane, W Wiedniu trzeba mieć aktualny test który ważny jest 7 dni.
Mam już dość tego! Jestem gotów się zaszczepić byleby sobie ulżyć.
P.S
Mój brat ma covida

Aktualnie często muszę robić testy na covid. Na granicy jest to wymagane, W Wiedniu trzeba mieć aktualny test który ważny jest 7 dni.
Mam już dość tego! Jestem gotów się zaszczepić byleby sobie ulżyć.
P.S
Mój brat ma covida
Zaskakujący sposób wyczytałem radzenia sobie z lękiem,to oglądanie seriali
Muszę to omówić na terapi 

od kilku dnie mam taki kołowrotek w głowie pt "co wybrać" że odpadam.