Czy uprawiacie jakiś sport?
Re: Czy uprawiacie jakiś sport?
Mi chyba gimnastyka dużo pomaga co parę dni nawet.chyba warto znalezc czas na to 10,15 minut poruszania się.Jednak rozumiem,że praca fizyczna może osłabiać,bo tak robiłem i wtedy nie ma się ochoty,siły na ćwiczenia.Jednak praca fizyczna sama w sobie nie jest zdrowa dla fizycznego zdrowia.Ja sam się jeszcze zastanawiam czy mogę robić trasy rowerem dłuższe w granicach 80km dziennie.Jednak aż taki stary nie jestem mimo to jednak trzeba mieć pewną kondycję na takie dystans i trochę potrenować,pojezdzić rowerem z początku.
Praca fizyczna wykańcza zwłaszcza jeśli nie ma się ją ochoty wykonywać, czyli robi się ją z przymusu. Ale ja lubię swoją robotę zwłaszcza że szybko mi leci przy niej czas i satysfakcjonuje mnie kasiorka.
W moim przypadku po pracy powinienem trochę poćwiczyć ale mi się nie chce. Może kiedyś...
W moim przypadku po pracy powinienem trochę poćwiczyć ale mi się nie chce. Może kiedyś...
- karuna
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: nic.
No jutro może na siłkę, bo w poniedz. za późno z roboty wyszedł..
Nie mogę pisać w tym temacie bo mnie znajdą 

Fasolka, ja też tak często mam. Ale wtedy uświadamiam sobie, że to naprawdę nikogo nie obchodzi, że X lat temu robiłam to czy tamto. Myślisz, że serio komukolwiek zależy na tym, żeby Cię szukać po jakichś forach?Fasolka pisze:Nie mogę pisać w tym temacie bo mnie znajdą
Ale wiem jak to jest - strzeżonego Pan Bóg strzeże i ja też wolę wyznawać tę zasadę, wbrew logice.
We put cameras in the cameras. She'll never suspect.
Dziś byłem w klubie.Przegrałem 2 pojedynki.Grałem 1 raz z prowadzącą i przegrałem po wyrównanym pojedynku.Jednak nie zmienia to faktu mimo dobrej gry jestem w słabej formie.
- nic
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: Nieistnienie
Ja dzisiaj chciałem pograć w kosza, ale publiczne boisko na powietrzu jeszcze zamknięte.
- nic
- Zaprzyjaźnieni
Boisko otwarte. Grałem godzinę i się nie oszczędzałem. Czekałem na tę chwilę kilka dobrych lat :)
- nic
- Zaprzyjaźnieni
Dzisiaj 1,5 godziny gry w kosza. Jest dobrze :)
Edit: Dołożyłem kolejne 1,5 i czuje się usatysfakcjonowany.
Edit: Dołożyłem kolejne 1,5 i czuje się usatysfakcjonowany.
- nic
- Zaprzyjaźnieni
Kolejna dobra godzina gry w kosza za mną. Człowiek jak się dotleni od razu lepiej funkcjonuje.
- nic
- Zaprzyjaźnieni
Dzisiaj około pół godzinki naporu na pustą bramkę na orliku
Wniosek: muszę nauczyć się biegać.

- nic
- Zaprzyjaźnieni
Kolejny dzień treningu. Dzisiaj ćwiczyłem mięśnie ramion (rzuty do kosza), bo nogi, a w szczególności kolana cholernie bolą.
- nic
- Zaprzyjaźnieni
Dzisiaj mało intensywna gierka w koszykówkę. Muszę oszczędzać kolana, bo zafundowałem sobie spore obciążenie po tak długim okresie przerwy od aktywności fizycznej, jaki miałem.
Ja planuje na weekend dłuższą wycieczkę rowerową na około 70km nad wodę.Muszę trochę więcej jezdzić,by dać radę taki dystans,choć ostatnio regularnie codziennie jeżdżę.Dorzucę też treningi w domu by mieć kondycję.Trochę się boję wyprawy,bo ostatnio taki dystans zrobiłem 2 lata temu.Z reguły się nie przygotowywałem,ale teraz postanowiłem troszkę popracować nad sobą,by nie było katastrofy.To będzie prawdziwy test mojej wytrzymałości tego roku.Może będą realne dłuższe wyprawy,ale pierw muszę ten dystans zrobić.Ostatnio jest pewna energia.W maju są realne z 2 takie wyjazdy,w czerwcu się zobaczy.Powoli się zaczyna sezon wakacyjny.
- nic
- Zaprzyjaźnieni
Mniej więcej 40 minut spędzone na boisku od kosza dało mi dzisiaj dużą frajdę 
Edit: Dorzuciłem tyle samo minut na boisku do piłki nożnej. Do optymalnej formy mi daleko, ale liczy się chęć do działania tu i teraz.

Edit: Dorzuciłem tyle samo minut na boisku do piłki nożnej. Do optymalnej formy mi daleko, ale liczy się chęć do działania tu i teraz.