Szlugi
Re: Szlugi
Najważniejsze w rzucaniu jest nie myślenie o nie paleniu ani o paleniu tylko o plaży,palmach,drinkach i gołych dupach 

haha 

- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
Ej no właśnie bo mnie do dziś zastanawia co wy faceci widzicie w gołych dupach

"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
Mi kobiecy tyłek kojarzy się tylko z sexem 

- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
Nie każdy

Dziś mam pierwszy spokojniejszy dzień , mimo to lekko boli brzuch 
Kolejny dzień bez fajki

Kolejny dzień bez fajki

Dobrze wiedzieć

Moje motto 
"It is important that everything is important, but if everything is important, then nothing is"...
Moje www:
nafalach.pl - podróż przez ocean radiowych fal

"It is important that everything is important, but if everything is important, then nothing is"...
Moje www:
Nie mogę sobie pozwolić nawet na jednego , nawet jakby miał być tym ostatnim
Jednak nie raz kusi 
A Ty nic jak długo już nie palisz ?

A Ty nic jak długo już nie palisz ?
7,5 miesiąca (od końcówki maja poprzedniego roku).
Moje motto 
Moje www:

Moje www:
Wczoraj spaliłem dwa papierosy, bo kręciło mi się w głowie i myślałem że to od nadmiaru tlenu ale od fajek jeszcze bardziej zaczęło mi się kręcić. Zgasiłem i już więcej nie zapaliłem.leżałem ponad godzinę w łóżku z tym uczuciem jak bym był na karuzeli. Później przeszło chyba po tabexie którego już nie brałem od kilku dni. Dalszą część dnia było dobrze a dziś już nie kręciło mi się wcale.Wczoraj minęło dwa tygodnie od chwili odstawienia.
Codziennie boli mnie brzuch , chyba przyzwyczaja się do życia bez dymu xd Czasem też płuca bolą ale z tym raczej tak samo
Jeszcze nie umieram
Codziennie boli mnie brzuch , chyba przyzwyczaja się do życia bez dymu xd Czasem też płuca bolą ale z tym raczej tak samo

Jeszcze nie umieram

Ja jak przestaje palic to mam obnizony nastroj. Mimo to mam zamiar rzucic, moze sie uda.
Trzeba mieć dużo samozaparcia żeby nie zajarać i w sumie zająć czymś głowę i starać nie myśleć o fajkach.
Na razie nie palę i nie chcę już.
Lepiej mi się oddycha.
W sumie odstawienie tego gówna to szok dla organizmu bez tabexu nie ma mowy.
Na razie nie palę i nie chcę już.
Lepiej mi się oddycha.
W sumie odstawienie tego gówna to szok dla organizmu bez tabexu nie ma mowy.
Dzisiaj spaliłem jednego , ale nie żeby mnie kusiło jakoś silnie , tylko źle się czułem fizycznie , trochę tak na wymioty m się zbierało i w głowie i mi się kręciło ale po spaleniu fajki jakąś godzinę później mi przeszło.
Dziś aż tak źle się nie czułem jak w środę ale musiałem zapalić tego jednego żeby normalnie się czuć
Nadal będę walczył ..........
Dziś aż tak źle się nie czułem jak w środę ale musiałem zapalić tego jednego żeby normalnie się czuć

Nadal będę walczył ..........