Szlugi
-
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: Pracownik Ochrony
- Kontakt:
Re: Szlugi
Ja pale tego elektronicznego iqosa.Paczka troszkę mniej kosztuje bo 14 zł ale i tak pożera kaskę.To są takie małe wkłady które się podgrzewa i jest potem na 12-15 zaciągnięć.Pale do 2 paczek dziennie,ale najchętniej bym to żucił w cholere i nie palił wcale.
Michal 

-
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: Pracownik Ochrony
- Kontakt:
Brałem,trochę pomaga ale najważniejsza jest Twoja silna wola,jak słabo chcesz rzucić palenie to desmoksan nie pomoże.patron pisze:Brał ktoś Desmoksan, ciekawi mnie czy jest skuteczny? Ciekawi mnie czy da się rzucić palenie.
Michal 

- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
No ja właśnie zaczęłam wczoraj tym kurację wcześniej brałam chempix - ale osobą z zaburzeniami psychotycznymi i psychozami tego leku nie wolno bo wywoływać może psychozy o czy dowiedziałam się jakieś dwa dni temu.Spokojny pisze:Brałem,trochę pomaga ale najważniejsza jest Twoja silna wola,jak słabo chcesz rzucić palenie to desmoksan nie pomoże.patron pisze:Brał ktoś Desmoksan, ciekawi mnie czy jest skuteczny? Ciekawi mnie czy da się rzucić palenie.
Dwsmoksan w moim przypadku daje radę, dzisiaj nie paliłam wcale no i to prawda trzeba po prostu woli, nie palić po prostu. 17 mam wizytę u psychiatry muszę mieć do tego jakiś antydepresant bo coś czuję że może być mocny zjazd w dół - jak zawsze zresztą.
"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
Prawda jest ale zależy od stanu, bo ja tak szybko pale jak myślę widzisz dla tego cały czas próbuje rzucić ale to nie działa bo jak rzucam to z automatu pogarsza mi się stan zdrowia psychicznego. Nie palicie TO NIGDY NIE ZACZYNAJCIE PALIĆKluskowa pisze:Palicie papierosy?
Mówi się, że typowy schizofrenik wypala paczkę za paczką hehe.Ja za to jestem odmieńcem, bo nie palę, nigdy nie paliłam i nie mam takiego zamiaru. Śmierdzi i pożera kasę, którą można przeznaczyć na inne fajniejsze rzeczy.
A jak u was? Udało się komuś rzucić palenie? A może doskonale radzicie sobie bez papierosów, tak jak ja?

"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
Nie palę fajek już ponad dobre 3 lata:)Kluskowa pisze:Palicie papierosy?
Mówi się, że typowy schizofrenik wypala paczkę za paczką hehe.Ja za to jestem odmieńcem, bo nie palę, nigdy nie paliłam i nie mam takiego zamiaru. Śmierdzi i pożera kasę, którą można przeznaczyć na inne fajniejsze rzeczy.
A jak u was? Udało się komuś rzucić palenie? A może doskonale radzicie sobie bez papierosów, tak jak ja?
- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
Od ostatniej wpadki która trwała około 2tyg już minął mi kolejny miesiąc bez papierosa. Stan psychiczny jak na razie dość stabilnie choć momentami bardzo nerwowo - tutaj pomaga kwetaplex no ale tyjem mi się więc świąteczne ciasto trzymam na spory dystans 

"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
Ja od dziś kolejny raz podchodzę do rzucenia fajek.Biorę tabex.
Możliwe że przytyję
Mam nadzieję że tym razem się uda 
Możliwe że przytyję

- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
No mnie trochę przybyło, najgorsze są problemy z trawieniem, perystaltyka zwalnia, tabex może wywoływać lekkie wzdęcia, len na to piłam.
"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
Jakoś przez ten czas(od środy) nie zapaliłem. Brzuch mnie boli i mam obniżony nastrój 

- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
Stefan Len pij bo będą wzdęcia i dopiero będzie bolało, podejdź do sprawy na spokojnie i nie przekraczaj zalecanej dawki tabex bo będziesz miał meksyk.
"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
Papierosów nikt nie potrzebuje.
Też bym tak mogła powiedzieć, bo nigdy nie paliłam i w istocie nie są mi potrzebne.

Mnie do tego w ogóle nie ciągnie, nigdy nie próbowałam i cieszę się z tej racji.

We put cameras in the cameras. She'll never suspect.
Wiem, że trudno rzucić, robiłem to wiele razy.
Nie palę od 3 i pół roku.
Nie palę od 3 i pół roku.

Moje ciało nie jest dostosowane do takich ilości tlenu 
Nie czuję się źle i nie czuję się dobrze.

Nie czuję się źle i nie czuję się dobrze.