Dziś czuję się...
- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
Pierdolone urojenie
Ostatnio zmieniony 26 lis 2020, 3:46 przez Espresso89, łącznie zmieniany 2 razy.
"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
Re: Dziś czuję się...
Rozważ szpital Espresso89, bo te nocne gadki do samego siebie, stany transowe to coś co znam z autopsji i u mnie skończyło się przymusowym leczeniem na oddziale. Byłem wtedy tak naładowany emocjami, że rozwaliłem drzwi w domu mamy (uderzyłem w nie pięścią), a później jeszcze umywalkę (też pięścią tyle, że w szpitalu). Nazywałem siebie w tamtym okresie żartobliwie bestią, aż w którymś momencie emocje wzięły górę i bestia przejęła kontrolę. Jeden krok za daleko i może być nieprzyjemnie. Dbaj o siebie

Moje motto 
"It is important that everything is important, but if everything is important, then nothing is"...
Moje www:
nafalach.pl - podróż przez ocean radiowych fal

"It is important that everything is important, but if everything is important, then nothing is"...
Moje www:
- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
...
Ostatnio zmieniony 26 lis 2020, 3:47 przez Espresso89, łącznie zmieniany 1 raz.
"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
nic pisze:Byłem wtedy tak naładowany emocjami, że rozwaliłem drzwi w domu mamy (uderzyłem w nie pięścią), a później jeszcze umywalkę (też pięścią tyle, że w szpitalu).
Oj to musiało boleć

"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
Powiem Ci, że w ogóle nie czułem bólu. W szpitalu rozciąłem sobie rękę, ale poza widokiem krwi nie doświadczyłem żadnych cielesnych konsekwencji swojego zachowania. Co innego ból psychiczny, niechęć do samego siebie, swoich zachowań.
P.S. Ale w innym szpitalu byłem w pokoju z gościem, który tak się zdenerwował rozmową (chyba z żoną), że w ramach odreagowania walnął pięścią w stół łamiąc przy tym rękę. Co człowiek to inna historia, ale tak jak wspominałem w pewnym momencie tracimy kontrolę nad własnymi emocjami i możemy stanowić dla siebie lub innych zagrożenie.
P.S. Ale w innym szpitalu byłem w pokoju z gościem, który tak się zdenerwował rozmową (chyba z żoną), że w ramach odreagowania walnął pięścią w stół łamiąc przy tym rękę. Co człowiek to inna historia, ale tak jak wspominałem w pewnym momencie tracimy kontrolę nad własnymi emocjami i możemy stanowić dla siebie lub innych zagrożenie.
Moje motto 
Moje www:

Moje www:
- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
...
Ostatnio zmieniony 26 lis 2020, 3:47 przez Espresso89, łącznie zmieniany 3 razy.
"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
A ja chyba worek treningowy, chociaż ostatnio tej energii jakby mniej...Espresso89 pisze:muszę sobie jakaś gierkę kupić będę się wyładowywac
Moje motto 
Moje www:

Moje www:
- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
...
Ostatnio zmieniony 26 lis 2020, 3:48 przez Espresso89, łącznie zmieniany 1 raz.
"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
Jedyne co mogę Ci doradzić to zadbanie o kilkugodzinny czas snu, bo tego najbardziej brakuje w stanach transowych. To co możesz zrobić to zmęczyć się (n.p. chodząc na spacer) za dnia tak, abyś nie miała siły siedzieć w nocy. Pamiętaj tylko, aby nie odkładać wysiłku na okres tuż przed samym snem, bo tuż po aktywności fizycznej organizm jest mocno pobudzony.
Pozdro.
Pozdro.
Moje motto 
Moje www:

Moje www:
- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
nic pisze:Jedyne co mogę Ci doradzić to zadbanie o kilkugodzinny czas snu, bo tego najbardziej brakuje w stanach transowych. To co możesz zrobić to zmęczyć się (n.p. chodząc na spacer) za dnia tak, abyś nie miała siły siedzieć w nocy. Pamiętaj tylko, aby nie odkładać wysiłku na okres tuż przed samym snem, bo tuż po aktywności fizycznej organizm jest mocno pobudzony.
Pozdro.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2020, 3:48 przez Espresso89, łącznie zmieniany 1 raz.
"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
Co Cię nie zabije to Cię wzmocniEspresso89 pisze:Dobrze, dziękuję za wszystkie rady przydadzą mi się żeby jakoś to przetrwać.nic pisze:Jedyne co mogę Ci doradzić to zadbanie o kilkugodzinny czas snu, bo tego najbardziej brakuje w stanach transowych. To co możesz zrobić to zmęczyć się (n.p. chodząc na spacer) za dnia tak, abyś nie miała siły siedzieć w nocy. Pamiętaj tylko, aby nie odkładać wysiłku na okres tuż przed samym snem, bo tuż po aktywności fizycznej organizm jest mocno pobudzony.
Pozdro.

Moje motto 
Moje www:

Moje www:
- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
Właśnie sobie uzmyslowiłam że ja sobie przecież to tylko uroiłam słuchajcie
to ja już zdrowa jestem i juz pójdę raczej
trzymajcie się 

"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
Trochę się wkurzyłam w pracy, w sumie dobrze że wzięłam hydroksyzynę, bo serio jakby ktoś powiedział słowo za dużo to wzięłabym i wyszła w pizdu...
We put cameras in the cameras. She'll never suspect.
Dzis tez jestem podenerwowany. Troche zly na siebie i troche na otoczenie