Co ostatnio oglądaliście?
Re: Co ostatnio oglądaliście?
Mentalista kolejny odcinek mega serial 

Ostatnio nic filmów nie oglądam tylko serial Mentalista.Znów przywiązałem się do bohaterów serialu,podobnie było w Dr House.Ciekawi mnie ich życie i ich losy.Będzie ból jak skończę wszystkie sezony i znów żałoba,że coś fajnego skończyło się. 

Robocop remake fajny film,bardzo mi się podobał
Przypomniało mi się dzieciństwo jak się oglądało z rodzeństwem starego Robocopa 

Pierwszy odcinek Gambit królowej.Mega serial o szachach,nie zawiódł mnie.Czuje,że znów wrócę do szachów i to będzie duża inspiracja 

Drugi odcinek Gambitu królowej i kolejny odcinek Mentalisty.
Ostatnio mam myśl,żeby w końcu jakiś film obejrzeć,ale seriale też fajnie się ogląda.Jak skończę sezon ,to napisze do koleżanki,żeby porozmawiać o pierwszym serialu.Szachy są ważne dla mnie i kiedyś wyciągnęły z depresji.

Gale The best fifa football awards 2020 gdzie Lewandowski zdobył główną nagrodę,był też w najlepszej jedenastce świata.Pierwszy raz oglądałem tą gale. 

Oglądam na youtobie Grupę filmową GF Darwin
Sposób na świętego z Melem Gibsonem.Film momentami zabawny,ma klimat świąteczny.Mi się ten film podobał,a ostatnio już dawno filmu nie oglądałem,to byłem zadowolony z dobrego wyboru.Jest to nowość z 2020.
- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
Wisła Kraków. Polski Dream Team | #41 HISTORIE Z BOISKA na youtube,wspominanie dawnej Wisły:)
Oglądałem "Eliminacje mistrzostw Europy w szachach błyskawicznych" na youtube. Super sprawa jak ktoś lubi. 

Obejrzałem jeden odcinek Dr.House od momentu aż skończyłem w wrześniu wszystkie sezony i mega przeżycie ,mój ulubiony serial:)
Dziś oglądałem świątecznie pierwszą część listy do M. 

10 000 B.C
Ciekawy film o prehistorii.
Ciekawy film o prehistorii.

Wróciłem do serii "Polska na fazie" chce teraz ją skończyć.