Co ostatnio oglądaliście?
- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
Niebo o północy - mocno przereklamowane
"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
Re: Co ostatnio oglądaliście?
Walkirie z Tomem Cruise. Kiedyś czytałem książkę o tym zamachu. Spodobała się ojcu i sam ją przeczytałem .Po wielu latach fajnie obejrzeć film o tym. Książka zrobiła na mnie wrażenie i film też fajny. Nie będę porównywał czy film lepszy ,ale też daje radę ,po prostu to inny odbiór. Co innego w nim fajnego.
Jednak jakoś zle znoszę filmy wojenne ,a kiedyś lubiłem. Jakiś smutek mnie ogarnął jak się skończył.
Jednak jakoś zle znoszę filmy wojenne ,a kiedyś lubiłem. Jakiś smutek mnie ogarnął jak się skończył.
- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
''Fasolka'' na netflixie xd
Daj linka, bo nie mogę znaleźć.Fasolka pisze:''Fasolka'' na netflixie xd

We put cameras in the cameras. She'll never suspect.
Mój 800 post musi być wyjątkowy
Skończyłem 3 sezon Mentalisty. Dziś zamachem obejrzałem dwa odcinki. Bardzo podoba mi się ten serial i ubolewam co zrobię jak się skończy. Ma fajny w sobie humor.
Dzięki wszystkim za możliwość pisania
Pozdro

Skończyłem 3 sezon Mentalisty. Dziś zamachem obejrzałem dwa odcinki. Bardzo podoba mi się ten serial i ubolewam co zrobię jak się skończy. Ma fajny w sobie humor.
Dzięki wszystkim za możliwość pisania

Pozdro

Pisz, pisz.Tup pisze:Dzięki wszystkim za możliwość pisania![]()
Pozdro
Jesteś tu mile widziany

Pozdro

Nurkowanie u norweskiego wybrzeża. Chciałem coś obejrzeć dobrego skandynawskiego i trafiłem na dosyć średni film, momentami śmiać mi się chciało na nim ,a to niby było robienie napięcia .Może ono i było. Oglądałem dużo lepsze filmy skandynawskie. Jeszcze jak przeczytałem komentarze o tej blondynce to chciałem zobaczyć to i faktycznie. Beka trochę z niej była.
Wczoraj do późnej nocy oglądałem film grozy Omen.
Już kilka lat nie oglądałem horrorów
Już kilka lat nie oglądałem horrorów
Ostatnio była na Epicu gra z uniwersum Star Wars za friko i pomyślałam, że warto byłoby obejrzeć ostatnią część filmu. Wiem, że ma słabe recenzje, ale nieważne, chcę obejrzeć. Tyle, że od chcenia do zrobienia daleka droga... 

We put cameras in the cameras. She'll never suspect.
Ja skończyłem ostatni sezon Chilling Adventures of Sabrina na Netflix. Polecam.
Oglądałem relacje z pojedynku Carslen -Duda w szachach.Skończyło się remisem.Partia trwała chyba z 5h. 

Oglądałem po dłuższej przerwie Mentalistę,bo na strońce mi usunęli i musiałem szukać innej.Od razu jakoś inaczej się czuję.Bardzo przywiązałem się do bohaterów serialu.Już to przerabiałem z Dr House i wtedy tą tęskonotę zastąpiłem Mentalistą.Nie wiem czy wynajdę coś kolejnego,warunek musi mieć w sobie humor.To tak trochę mi łagodzi przygnębienie,smutek.
Skończyłem serie Fazy po Polsce.Moim zdaniem bardzo dobra seria i warta obejrzenia,może też być inspiracją do podróżowania w nowe miejsca.Teraz muszę czekać aż do kwietnia do nowej serii 

Śmierć Stalina.Nawet trochę śmieszny:).