Lek na depresje
Lek na depresje
JA biorę od jakiegoś czasu lek citronil 20 mg jedną tabletkę rano i i dobrze się czuje ani górki ani dołku.
Re: Lek na depresje
Temat raczej do przeniesienia do tego działu.
Moje motto 
"It is important that everything is important, but if everything is important, then nothing is"...
Moje www:
nafalach.pl - podróż przez ocean radiowych fal

"It is important that everything is important, but if everything is important, then nothing is"...
Moje www:
nafalach.pl - podróż przez ocean radiowych fal
Mnie za to bardzo pomógł i pomaga Escitalopram. Teraz biorę 5 mg.
We put cameras in the cameras. She'll never suspect.
Ja nie biorę leku antydepresyjnego,ale solian w dawce 200mg,co też ma duże działanie antydepresyjne w takiej dawce.Ostatnio jakby mniej we mnie depresji.Czasem tylko stres mnie przytłoczy i mam dosyć sytuacji.
To tak jak u mnie...Tup pisze:Czasem tylko stres mnie przytłoczy i mam dosyć sytuacji.

-
- Zaprzyjaźnieni
- Zawód: Pracownik administracyjno - biurowy
Marzę o jakimś leku na depresję, miałabym super nastrój. Ale niesyty nie mogę, bo wpadam po tych lekach w psychozę 

- Espresso89
- Zaprzyjaźnieni
Kiedyś brałam Trittico Cr - lek całkiem ok u mnie dawał mało skutków ubocznych.
"Król Artur"
Od lat
Wśród klątw.
Od lat
Wśród klątw.
Biorę 10 mg Escitilu i faktycznie mi pomaga na te moje nerwicowe jazdy. Inna sprawa, że wyjaśniło się z guzem więc też jestem już spokojniejsza.
Ja teraz połówkę czyli 10 mg tej tabletki to co wyżej i się czuję dobrze
Pozdrowionka
Pozdrowionka
Ja na depresję biorę 200mg solianu. Dupy nie urywa jak samemu nie będziemy aktywni i sobie ułożymy życie.
Też prawda... Osobiście jestem zdania, że aby zacząć układać sobie życie, należy uporządkować chemię w mózgu.

-
- Początkujący
225mg wenlafaksyny jako antydep. Z nastrojem różnie bywa, ale razem z abilify daje kopa i motywację do działania, a to poprawia samopoczucie samo z siebie.
Też biorę arypiprazol.Pink_Groke pisze: ↑10 sty 2021, 17:30 Z nastrojem różnie bywa, ale razem z abilify daje kopa i motywację do działania, a to poprawia samopoczucie samo z siebie.